Тетяна Головко: «Кожен учасник конкурсу – це приклад наполегливості, мудрості, авторитету»

Другий тур 25 Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» розпочався у Сумах, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

У врочистому відкритті заходу взяла участь заступник голови обласної ради Тетяна Головко, заступник голови Суської обласної ради.

Оновлення української школи неможливе без педагогів, які володіють сучасними методами викладання, є носіями креативного, інноваційного підходу до навчання підростаючого покоління, впроваджують передові освітні технології, та знаходяться на шляху постійного самовдосконалення.

Конкурс «Учитель року» об’єднує саме таких мобільних, амбітних педагогів, які завжди відкриті до нових знань та готові ділитися своїми надбаннями. Цього року кращих оберуть у п’яти номінаціях: «Історія», «Хімія», «Зарубіжна література», «Образотворче мистецтво» та «Початкова освіта». У відбірковому етапі Всеукраїнського конкурсу, який проходив на Сумщині у період із 3 до 10 січня 2020 року, участь взяли майже 400 учителів.

На розгляд журі ІІ (регіонального) туру конкурсу «Учитель року – 2020» було подано 66 інформаційних матеріалів переможців І туру змагань. Протягом 4 днів переможці І туру братимуть участь у наступних конкурсних випробуваннях: «Майстер-клас», «Проєкт», «Методичний експромт», «Хімічний експеримент», «Практична робота», «Методичний практикум», «Урок».

«Кожен учасник конкурсу – це приклад наполегливості, мудрості, авторитету, – зазначила у вітальному слові заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко. – А разом із вами – ваші учні, колективи, відділи освіти на місцях. Саме їм ми вдячні за те, що ви сьогодні з нами, адже ваша участь – це результат спільної роботи. Особливо приємно, що у ІІ турі змагань представлені різні куточки нашої Сумщини».

Директор Департаменту освіти і науки Сумської ОДА Вікторія Гробова наголосила на поєднанні зовсім різних предметів. «Головне те, що педагогів завжди об’єднує постійний пошук, відповідальність та любов до своєї справи», – вважає Вікторія Павлівна.

«Упевнена, що ці дні стануть особливими для кожного вчителя, бо не буде переможців та переможених, буде лише з користю проведений час», – підсумувала Тетяна Головко та подякувала організаторам за щорічну працю і можливість кожному гідно представити своїх учнів, школу, громаду.

За результатами змагань буде визначено вчителів, які представлятимуть Сумську область у ІІІ (заключному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2020». Урочисте вшанування переможців обласного етапу відбудеться 31 січня 2020 року у Сумській обласній філармонії.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.