У Конотопі отруїлися учні…

Подія сталася в Конотопі...

До лікарні з діагнозом «харчове отруєння» потрапили 11 учнів одного з місцевих професійно-навчальних закладів. В рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці з‘ясовують причини та обставини події.

До Конотопського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевої районної лікарні про те, що до них були доставлені одинадцять учнів одного з вищих професійних училищ райцентру, що скаржились нудоту та підвищення температури.

Всі, хто звернувся до лікарні за допомогою - юнаки віком від 15 до 18 років. Вони заявили, що впродовж дня вживали їжу як у столовій навчальному закладі, так і в міських закладах громадського харчування.

До того ж, деякі з них пили водопровідну воду, а деякі - вживали слабоалкогольні напої.

Наразі хворі учні перебувають у інфекційному відділенні місцевої лікарні з діагнозом «харчове отруєння». Стан їх здоров‘я задовільний.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 137 КК України «Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей», в рамках якого з’ясовує причини, які призвели до госпіталізації учнів, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.