ДМИТРО КІРЮХІН: «Дорога до Знань, хоча й доволі складна, але цікава й нескінчена…»

Дорогі школярі та студенти, шановні педагоги, поважні батьки!

Давно вже не секрет, що перший осінній місяць вересень починається святом знань, просвіти, науки.

І, безсумнівно, що для мільйонів школярів, студентів, батьків, вчителів і викладачів 1 вересня – це справжнє і незабутнє свято – День знань.

І саме цього ще доволі теплого дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах нашої рідної України.

Перший шкільний день….

Перший урок…

А для першокласників – це ще й перша стежина до знань, якою вони ходитимуть до закінчення школи.

А випускники її – цю стежину торуватимуть ще тільки рік.

І цього святкового дня кожна мама, а чи татусь, бабусі й дідусі проснуться дуже рано, щоб зібрати й провести своїх дітей, а чи онуків до школи.

І уже через роки та відстані, перегортаючи сторінки своїх шкільних та студентських днів, можна твердо зауважити, що навчання – це скарб, світ пізнання, вивчення всього того, що оточує всіх нас – людського буття.

Упевнений, що зерна знань у шкільні роки, а зерна науки в студентські роки завжди дають добрі сходи і зростають у людських душах урожаєм мудрості, впевненості в своїх силах та натхнення у трудовій діяльності.

Саме в День знань з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.

І всі ми дякуємо їм, дорогим нашим педагогам за ту турботу, яку вони проявляли до нас.

І ми завжди залишаємося їхніми учнями!

Бажаю всім, хто сяде за парти в класах, чи за столи в аудиторіях, – ніколи не зупинятися на дорозі Знань!

І пам’ятати, що вона хоча й доволі складна, але цікава й нескінчена…

З повагою,

ДМИТРО КІРЮХІН, депутат Сумської обласної ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.