Кращі учні Буринщини святкували перемоги на всеукраїнському рівні

У Сумському обласному академічному театрі ім.Щепкіна відбулося свято з нагоди вшануванню найкращих учнів області, які здобули перемоги в III та ІУ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Все дійство пройшло у форматі квесту, в якому учні взяли активну участь і показали відмінні знання з мови, літератури, історії, математики.

Серед нагороджених були і представники закладів загальної середньої освіти Буринського району.

Зокрема, учень 8 класу Чернечослобідського навчально-виховного комплексу Маняк Владислав, який виборов три призових місця з історії,географії та біології у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, і виборов третє місце в ІУ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. А також учениця 11 класу Слобідського НВК Мишакова Альона, яка виборола III місце з географії.

Маняк Владислав у складі команди з 14 учнів захищав честь Сумської області на Всеукраїнському рівні. ІУ етап олімпіад проходив у м.Львів.

Усі 5 днів олімпіади були досить насиченими.

Протягом перебування у місті Лева діти не тільки змагалися, але й відпочивали.

Для них були організовані цікаві і змістовні екскурсії, зав'язалися нові знайомства та з'явилися нові друзі.

Як результат 9 із 14 учасників повернулися на Сумщину з перемогою, в тому числі і Владислав, який виборов третє призове місце.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.