ТЕТЯНА ГОЛОВКО, заступник голови Сумської обласної ради: «Комфортні умови навчання та перебування вчителів опосередковано впливають і на учнів»

Сьогодні, 5 лютого 2019 року, Тетяна Головко, заступник голови Сумської обласної ради, побувала у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти з робочим візитом.

Тетяна Іванівна мала можливість оглянути відремонтовані аудиторії, у яких саме зараз проходить підготовка учнів до участі у ІV етапі Всеукраїнських олімпіад, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

У часи, коли галузь освіти активно розвивається та реформується, важливою є підготовка вчителів, підвищення їх кваліфікації та педагогічної майстерності. Як ніхто інший, це розуміє керівництво Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, тож робить усе можливе, аби створити комфорті умови для навчання вчителів.

За рахунок обласного бюджету було модернізовано кілька навчальних кабінетів та придбано навчально-методичні матеріали, з якими можуть ознайомитися педагоги Сумщини під час проходження курсів підвищення кваліфікації.

Методисти інституту завжди готові прийти на допомогу та порадити відповідні навчально-методичні матеріали.

«Комфортні умови навчання та перебування вчителів опосередковано впливають і на учнів», – зауважила Тетяна Головко.

Крім навчальних кабінетів, вона відвідала і гуртожиток Сумського ОІППО та змогла порівняти кімнати, для яких частково було закуплено нові меблі, та ті, де залишилися старі ліжка та шафи.

Тетяна Головко зазначила, що керівництво закладу докладає максимум зусиль для вирішення проблем інституту та гуртожитку, отож позитивні зміни не забарилися...

Ректор Сумського ОІППО Юрій Нікітін висловив подяку та сподівання на подальшу підтримку депутатського корпусу обласної ради в питаннях оновлення матеріально-технічної бази гуртожитку інституту.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.