У Бурині «Важниця»…

Сьогодні, 21 січня 2019 року, начальник Буринського бюро правової допомоги Марія Бондаренко була запрошена вчителями Буринської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів імені В.М. Кравченка для проведення серед учнів 8 класів правового квесту "Важниця".

Учні були розділені на три команди. В кожній команді був обраний капітан.

Діти з захопленням відповідали в ігровій формі на правові питання, брали активну участь в спілкуванні з однокласниками, роздумували ту чи іншу життєву позицію в питаннях одного з квестів "Життєва ситуація".

Усі учні та психолог школи Тетяна Нечипоренко відзначили, що дана гра спрямована на підвищення рівня правової освіти та надає корисні правові знання, ігрові завдання дають поради як дітям, так і дорослим.

А ще вона дає змогу учням розширити свій кругозір та допомогає їм визначитися з майбутньою професією, а саме з професією "Юрист".

Кожній команді був вручений окремий солодкий подарунок.

Під час квесту було прийнято рішення зробити такий виховно-розважальний урок між учнями 9 класів Буринської спеціалізованої школи №1 імені В.М.Кравченка та Буринської школи №3.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.