У Ромнах відбулося чудове свято краси, юності та інтелекту

Сьогодні, 18 січня 2019 року, нагороджено 65 учнів міста Ромни, які досягли успіхів у Малій академії наук (МАН).

Як зауважив Анатолій Свирид, голова громадської організації «Серця кіборгів», майбутнім науковцям вручено дипломи та годинники, щоб школярі знаходили час не тільки на навчання, а й на розваги.

Утім, ось що розповів Анатолій Свирид про цю сьогоднішню непересічну подію читачам інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ):

–Церемонія нагородження учнів «Зоряний олімп» стала вже традиційною для нашого міста. Але я не перестаю відчувати радість і гордість за наших найкращих та найрозумніших дітей! Уявіть, лише у школах № 1 та № 2 навчається 79(!) дітей, які є призерами олімпіад або членами МАН! А деякі з них здобули по декілька призових місць. Я в захопленні, які вони цілеспрямовані та серйозні. Свого часу я теж навчався у школі, але до такого завзяття мені, зізнаюсь, було далеко. Навіть було трохи ніяково отримати подяку відділу освіти Роменської міської ради. Адже ці діти – майбутні лікарі, хіміки, фізики, математики, мовознавці. Тому природно підтримувати нашу молодь і заохочувати її до подальшого розвитку. Бо в майбутньому саме від цих дітей залежать наукові досягнення нашої держави. Я дуже дякую і дітям, і їхнім батькам за цю жагу до знань! А ще дуже вдячний всім артистам, які дарували нам свої таланти під час церемонії. Це було чудове свято краси, юності та інтелекту!

Світлина Наталії Лаврової.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.