Патрульні навчають дітей правилам безпеки на дорозі

Нині триває Тиждень безпеки дорожнього руху…

Сумське обласне управління патрульної поліції вживає ряд заходів щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму, зокрема, дитячого.

У перші дні патрульні поліцейські завітали в гості до малечі одного з дошкільних навчальних закладів та влаштували для дітей практичне заняття з безпеки дорожнього руху.

Інспектори розповіли дітям, що на вулиці їх може очікувати безліч «дорожніх пасток», тому щоби не потрапити в халепу, потрібно бути вкрай обережними та добре знати вимоги дорожніх знаків.

Маленькі пішоходи активно відповідали на запитання патрульних, вчилися розпізнавати дорожні знаки та довідалися, де найбезпечніше переходити проїжджу частину.

Малята пообіцяли, що будуть слухняними та не порушуватимуть дорожніх правил, а також обов’язково нагадають про них своїм батькам.

На згадку про зустріч дошкільнята мали можливість посидіти в службовому авто та відчути себе справжнім вартовим доріг.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.