У Бурині віншували трударів освітянської ниви

Сьогодні, 5 жовтня 2018 року, в Буринському районному будинку культури пройшли заходи з нагоди відзначення Дня працівників освіти.

Першими освітян привітали творчі колективи Лебединського районного будинку культури, які прибули до Бурині на запрошення міської ради.

А вже через годинку після закінчення цього концерту для освітянської родини святкову феєрію подарували солісти та колективи місцевої районної сцени.

На початку заходу на адресу педагогів звучали слова вдячності за відповідальну і творчу, сповнену невимовного терпіння і життєвої мудрості щоденну працю від голови Буринської районної державної адміністрації Василя Бойка, начальника районного відділу освіти Валентини Стасюк та голови галузевого райкому профспілки Людмили Козленко.

Також вони провели церемонію вручення відзнак кращим трудівникам освітянської ниви, до якої долучилися завідуюча районним методичним кабінетом Галина Дяченко та головний спеціаліст районного відділу освіти Світлана Гайдукова.

Марина Біркун, художній керівник Буринського районного будинку культури.

Світлина Ілони Ігнатенко.

PS. Більш детально про святкування Дня учителя в місті Буринь інтернет-портал розповість дещо пізніше.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.