Буринські школярі є кращими і в творчих конкурсах, і в спортивних змаганнях Сумщини

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА розповідав, що до Бурині надійши дві приємні творчі новини.

Перша – перемога квартету саксофонів «Dixie» Буринської дитячої школи мистецтв в дитячому регіональному конкурсі «Шлях до зірок», який відбувся в місті Конотоп.

До його складу входять Софія Сухомлин, Дар’я Рибалко, Роман Коров’яковський та Олександр Чеманов.

І наступна добра звістка: квартет здобув перемогу і на Сумському обласному дитячому фестивалі-конкурсі «Джаз-вітраж».

У цих творчих перемогах, безсумнівна, заслуга і наставника юних музикантів Володимира Осадчого.

Вагомі здобутки і в гуртківців Комунального комплексного закладк позашкільної освіти Буринської міської ради «Будинок дитячої та юнацької творчості» (БДЮТ). Вони – активні учасники та неодноразові переможці всекраїнськиї та обласних конкурсів, виставок, змагань.

Тільки за останні два місяці гуртківці вибороли ряд призових місць у обласних конкурсах та одне призове у всеукраїнському.

Перемогу в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу» та третє місце у цьому конкурсі на всеукраїнському рівні, який проходив у м. Чернігові, виборола вихованка гуртка «Історичне краєзнавство» Марина Биченко (на світлині) (керівник – Світлана Тереніна).

Друге місце в обласному конкурсі творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини» здобула учасниця гуртка «Квілінг» Діана Орленко (керівник – Наталія Орел).

У обласному фестивалі юних майстрів бісероплетіння «Веселка творчості» Анастасія Лістунова та Вероніка Біда (керівник – Людмила Єрмакова) отримали відповідно І та ІІ місця.

Вихованка гуртка «Юні екологи» Євгенія Коваленко (керівник - Антоніна Литвиненко) завоювала ІІ місце у обласному екологічному форумі «Природа – національне багатство України».

Лауреатом обласної краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Сумщина в міфах і легендах» стала Дубовик Аліна – вихованка гуртка «Історичне краєзнавство» (керівник – Ярослав Романчук).

Грамотою лауреата обласного етапу Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна» нагороджений гурток «Географічне краєзнавство» (керівник - Світлана Кабанова).

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на сторінці СПОРТ розповідав: у місті Конотоп відбувся Всеукраїнський турнір «Конотопська битва 2018» з греко-римської боротьби.

На ньому успішно виступили вихованці Буринської ДЮСШ під керівництвом тренера Артема Нечипоренка.

Вихованці ДЮСШ вибороли такі нагороди: Притика Іван (категорія 52 кг 2003-2004 років народження) зайняв 3 місце.

Бронзову медаль має і Костів Владислав (категоріїя 26 кг 2007-2008 років народження).

Третє місце і в Ніколенка Віктора (категорія 52 кг 2005-2006 років народження).

Жуков Вадим (категорія 66 кг 2005-2006 років народження) виборов срібну нагороду.

Медаль такого ж ґатунку завоював і Чубенко Володимир (категорія 47 кг 2005-2006 років народження).

Інші юні буринські борці цього разу хоча й не стали призерами турніру, але теж виступили досить успішно. А головне, що набули ще й досвіду в таких(високого рівня) змаганнях.

І ось нова приємна новина для жителів міста Буринь – учениця 6-Б класу Буринської СШ № 1 імені В.М.Кравченка Валерія Науменко перемогла в обласному етапі конкурсу «Охорона праці очима дітей»!».

І така ще приємна новина.

У Ромнах відбувся обласний зональний етап Всеукраїнських змагань з футболу «Шкіряний м’яч» серед учнів 2004 року народження.

У змаганнях брали участь шість команд з Ромнів, Конотопа, Бурині, Недригайлова, Липової Долини та Роменського району.

Буринські футболісти, під керівництвом тренера Романа Кондруха, виступили гідно, й вибороли «бронзове» третє місце.

Обласний зональний етап Всеукраїнських змагань з футболу «Шкіряний м’яч» відбувався в чотирьох вікових категоріях – серед учнів 2004, 2005, 2006 та 2007 років народження.

Учасником останньої вікової групи були й футболісти з Бурині. І хоча команда, яку теж тренує Роман Кондрух, складалася з гравців 2008 року народження, зіграла переконливо.

У підсумку буринці посіли друге місце.

І ось найсвіжіша приємна новина надійшла до Бурині.

У Сумах відбувся III-й Всеукраїнський хореографічний фестиваль-конкурс «Танцююча нація».

Танцювальний колектив «Магія» Буринської дитячої школи мистецтв під керівництвом Оксани Кирієнко (на світлині) зайняв перше місце у номінації «Сюжетний танець»…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.