Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

У Недригайлові вшанували творчу та обдаровану молодь

На базі Недригайлівського БДЮТ відбулося свято вшанування творчих та обдарованих учнів.

На ньому відзначено учнів, вихованців гуртків БДЮТ, ДЮСШ, які показали високий рівень знань, захищали честь школи, селища та стали переможцями й призерами олімпіад з базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, інших інтелектуальних, творчих, спортивних конкурсів і змагань, проявили себе у громадському житті та їх наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок навчання та виховання дітей.

На святі з вітальним словом до всіх присутніх звернувся заступник Недригайлівського селищного голови Акімов В.В.

Він подякував школярам і педагогам за їхню працю, та вручив сертифікати про призначення стипендії Недригайлівського селищного голови дітям – переможцям Всеукраїнськиї учнівських олімпіад з базових дисциплін ІІІ (обласного) етапу Гордієнко Ангеліні, Михно Ганні, Токаренку Ігорю, Шишенку Вадиму та переможцю чемпіонату України з футболу серед дівочих команд Шелудченко Лілії.

Переможців творчих конкурсів, змагань, фестивалів та педагогів, які їх підготували щиро привітала начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Сердюк Н.В., вручивши сертифікати, посвідчення і цінні подарунки.

Пісенною та хореографічною творчістю поздоровили всіх присутніх вихованці гуртків «Дзвіночки» (керівник Токмань Т.А.), «FAMILY DANCE» (керівник Неживело І.В.), «Чомучки», «Сюрприз» (керівник Зубко А.Г.).

Нам є ким пишатися! Нам є чим пишатися! Ми щиро бажаємо юним школярам, вихованцям, учнівській молоді та їх наставникам подальших успіхів, підсумував сайт Недригайлівська громада.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.