Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, вирішив питання безкоштовного харчування дітей учасників АТО

Оскільки питання забезпечення якісного та повноцінного харчування дітей у дошкільних закладах Сумщини перебуває на контролі керівництва обласної ради, перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль занепокоєний ситуацією, яка склалася у дитячому садку підпорядкованому Національній поліції.

Він звернувся до керівництва Сум з проханням забезпечити дітей учасників АТО безкоштовним харчуванням, як це є в інших дошкільних закладах міста.

На прохання Анатолія Річкаля міський голова та начальники профільних відділів розглянули питання.

Зокрема, за словами заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Альони Дмітрєвскої, на сьогодні вже підготовлений Проект рішення про забезпечення харчуванням дітей учасників АТО у вищезазначеному садку за кошти міської ради.

«Даний проект буде винесено на розгляд депутатів на наступному пленарному засіданні сесії міської ради. У разі прийняття рішення такі пільги для дітей, батьки яких є учасниками АТО, діятимуть вже з 2 кварталу 2018 року», - зазначає Альона Іванівна.

Анатолій Річкаль переконаний, що забезпечення безкоштовним харчуванням вихованців дошкільних навчальних закладів, батьки яких є учасниками антитерористичної операції, є святим обов’язком влади, незалежно від її рівня, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

«Діти військових, що захищають суверенітет і цілісність України, – це особлива верства населення, і, в першу чергу, ми повинні допомагати їм, адже завдяки подвигам їхніх батьків Україна має можливість дивитися у світле майбутнє, – говорить Анатолій Річкаль. – Я вдячний керівництву Сумської міської ради, за те що вони відгукнулися на моє прохання. Впевнений, що депутати підтримають цю добру ініціативу, і вже з 2 кварталу цього року діти харчуватимуться за кошт міського бюджету».

Раніше за дорученням голови Сумської обласної ради перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль та голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету Микола Березін здійснили робочу поїздку до вказаного дитсадка та з’ясували усі нагальні питання стосовно фінансування установи.

Відтак, рішення про виділення коштів на харчування дітей дитсадка Національної поліції було підтримано депутатським корпусом на останньому пленарному засіданні 18-ї сесії Сумської обласної ради, яка відбулася 2 березня 2018 року.

Відзначимо, що Анатолій Річкаль є депутатом Сумської обласної ради по виборчому округу № 4, до якого входять місто Буринь та частина Буринського району.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.