КНП «Краснопільська ЦРЛ» та майно безоплатно прийнято у комунальну власність Краснопільської ОТГ

Під час засідання сорок другої сесії Краснопільської селищної ради від 12.02.2020 року було прийнято рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району КНП «Краснопільська ЦРЛ» та майна у комунальну власність Краснопільської селищної ради», прийняття якого стало першим кроком до передачі лікарні вторинного рівня на баланс об’єднаної громади.

Тому під час засідання сорок шостої сесії районної ради керівником громади Юрієм Яремчуком була представлена аргументована позиція стосовно передачі Краснопільської ЦРЛ у власність Краснопільської ОТГ, повідомляється на сторінці «Краснопільська об'єднана територіальна громада» в Фейсбуці.

-Ми маємо чітке бачення розвитку цього закладу. Потрібно думати не лише про збереження лікарні, а й про її розвиток, оновлення обладнання, створення комфортних умов як для пацієнтів, так і лікарів. Ми будемо працювати, щоб тут була сучасна діагностика і швидке обслуговування. Чим більше в лікарні буде обслуговуватись людей, тим більше заклад отримає коштів на своє утримання від Національної служби охорони здоров’я України, - в черговий раз наголосив селищний голова Юрій Яремчук.

Після того як депутати районної ради прийняли рішення «Про передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району КНП «Краснопільська ЦРЛ» та майна у комунальну власність Краснопільської селищної ради» завершаючим етапом цього процесу буде прийняття Краснопільською селищною радою відповідного рішення про безоплатне прийняття КНП «Краснопільська ЦРЛ» та майна у комунальну власність Краснопільської ОТГ.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.