Лікарні Сум, Конотопу, Шостки, Охтирки, Ромнів, Тростянця отримали засоби захисту для лікарів…

Захист медичних працівників під час спалаху коронавірусу – це дуже важлива справа для тих, хто по-справжньому турбується про медиків та медицину в цілому на території Сумської області.

Ось що з цього приводу в екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповіла Марина Нагорна, керівник секретаріату Сумської територіальної організації партії «Європейська Солідарність»:

«Сьогодні був надзвичайно насичений, але й продуктивний день. Разом з народним депутатом Максимом Саврасовим та головою «Європейської Солідарності» на Сумщині Вадимом Акпєровим передали в лікарні завершальну третю партію засобів індивідуального захисту та пульсоксиметри.

Так, 50 захисних медичних костюмів та 10 пульсоксиметрів передали в Сумську обласну дитячу клінічну лікарню. Далі вирушили до Тростянця, де передали Тростянецькій ЦРЛ 100 захисних медичних костюмів та 4 пульсоксиметри.

Хочу наголосити, що протягом останнього місяця ми намагалися не втрачати дорогоцінний час, і якомога швидше доставити благодійну допомогу, яка була придбана за кошти Фонду Петра Порошенка, щоб уберегти наших лікарів від можливого інфікування на коронавірус.

Відтак, захисні костюми було розподілено по лікарнях найбільших міст Сумської області – в Сумах, Конотопі, Шостці, Кролевці, Охтирці, Ромнах.

Підтримуємо та цінуймо тих, хто рятує наші з вами життя. Дякуємо всім лікарям та медичним працівникам!»


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.