У 5 дітей є підозра на коронавірус…

У Сумах 5 дітей у дитячій лікарні з підозрою на коронавірус …

Про це сьогодні, 25 травня 2020 року, на апаратній нараді в Сумській міській раді повідомила в.о. начальника міськвідділу охорони здоров’я Олена Чумаченко.

–З початку ПЛР-тестування на коронавірус у Сумах зареєстровано 42 людини з позитивним результатом, – сказала вона. – Серед них 37 дорослих і 5 дітей. 57,0 відсотка від захворілих на сьогодні вже вилікувалися – це 24 людини. Шестеро з них проходили лікування в стаціонарі, 18 лікувалися амбулаторно. На сьогодні на лікуванні всього 18 хворих, з них 6 дорослих лікуються в обласній інфекційній лікарні, 12 осіб на амбулаторному лікуванні, в тому числі двоє дітей. Контактних із підтвердженими випадками 171 особа.

На Сумщині станом на сьогодні, 25 травня 2020 року, зафіксовано 166 випадків захворювань на коронавірус.

До слова, цей показник уже тримається протягом трьох днів.

Про це інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) детально розповідав у розділі МЕДИЦИНА.

Зауважимо, що від Covid-19 в Сумській області одужало 112 осіб.

За інформацією Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України, за весь час пандемії коронавірусу в Україні у м. Суми було зафіксовано 42 випадки захворювання, у Сумському районі – 12, м. Охтирка – 4, м. Конотоп – 14, Конотопський район – 26, м. Кролевець – 23, Кролевецький район – 8, м. Шостка – 14, Тростянецький район – 2, Роменський район – 2, Недригайлівський район – 1, м. Білопілля – 1, м. Ромни – 7, Глухівський район – 2, м. Глухів – 5, м. Буринь – 1, Охтирський район – 1.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.