До Бурині уже прийшов коронавірус...

Як повідомила інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) координатор в Сумській області від БФ «Пацієнти України» Наталія Кузнєцова-Віноградова, за інформацією головного лікаря Буринської центральної районної лікарні Зої Сидорук у жінки з Бурині аналізи на коронавірус виявилися позитивними.

Отже, це перша людина в Бурині, яка проживає в Новоселівському житловому масиві, котра захворіла на інфекційну коронавірусну хворобу.

За деякою інформацією, пенсіонерка не так давно повернулася з міста Київ… Їхала разом з 12 пасажирами вже хворою...

Шановні жителі міста Буринь, бережіть себе!

Суворо дотримуйтеся карантинних заходів.

Адже місто Буринь – невеличке містечко, і контактність серед городян дуже висока. І більшість з них так і не надіває захисних масок, без будь-яких необхідних справ вештається містечком...

Шановні правоохоронці, посильте свій вплив на порушників карантинних заходів. Адже є окремі городяни, які цілими днями без потреб вештаються містом.

На світлині: Новоселівський житловий масив 08 травня 2020 року.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.