Із переломами хворих із Бурині та Путивля доставляють до Конотопа

ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ, ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ: «Я не можу допустити ситуації, коли людині стало погано в понеділок, а швидка доїхала до неї у вівторок, або, якщо ви, наприклад, житель СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ, то вам краще взагалі не хворіти, бо доведеться їхати на лікування за 200 кілометрів». (04 ТРАВНЯ 2020 року).

...Жінку, в якої був перелом ноги, декілька днів тому, з Бурині доставили до Конотопської районної центральної лікарні для накладення гіпсу.

Назад їй довелося їхати на таксі.

Через певний час до конотопської лікарні знову треба їхати, і знову, на таксі…

Окрім всіляких незручностей – це, безсумнівно, ще й чималі не тільки моральні, а й матеріальні затрати.

Хоча, до так званої медичної реформи, таку процедуру проводили в Буринській ЦРЛ.

А от жителька Путивля Ніна Супрун розповіла про кричущий випадок жахливих наслідків медичної реформи, який стався у місті з 52-річною жінкою, яка впала з велосипеда і зламала ногу.

«Лежить серед дороги, кістка стирчить 3-4 сантиметри сюди, ступня туди. Викликаємо швидку. Швидка, правда, приїжджає, і швиденько. Потім медики кажуть: «Везти вас будемо в Конотоп». Як у Конотоп? Ми всі, хто там стояли, завмерли. Який Конотоп? 3-4 хвилини і ось вона, лікарня. До Конотопа – 80 кілометрів, а проїхати можна тільки на бронетранспортері або на танку», – записала на відео пані Ніна, назвавши медреформу геноцидом народу. До слова, раніше з усієї округи до Путивля приїжджали до висококваліфікованих спеціалістів лікарів-травматологів за допомогою.

А тепер по жахливій дорозі, по якій не те що їхати, а й пройти не можна, хворим з переломами і з Путивля, і з Бурині треба трястися до Конотопа.

І, справді, це не медична реформа, а якесь знущання над простими людьми.

На світлині: в цьому приміщенні розташоване хірургічне відділення Буринської ЦРБ.

Світлина Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.