Сумська дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди отримали 100 захисних костюмів

Медичному закладу їх сьогодні, 21 квітня 2020 року, передала Сумська територіальна організація партії «Європейська Солідарність» (голова Вадим Акпєров).

«Сьогодні передали 100 захисних костюмів від Фонду Порошенка для медичних працівників Дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди Сумської міської ради.

Захист тих, хто щодня бореться за життя українців – наш святий обов'язок! Тим паче в умовах розповсюдження коронавірусної пандемії.

Сильні, бо солідарні!» – йдеться на сторінці «Європейська Солідарність Сумщина» у Фейсбуці:

Зазначимо, що на Сумщині нині впроваджено волонтерський проект «Солідарність – доброта єднає!», який організувала «Європейська Солідарність».

Під час карантину реальну допомогу, завдяки місцевому проєкту, надано сім’ям ветеранів АТО/ООС, людям з інвалідністю та малозабезпеченим родинам, зауважила Марина Нагорна, керівник секретаріату Сумської територіальної організації партії «Європейська Солідарність», інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ),


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.