Карантин вносить в життя свої корективи…

Насолоджуюся, що я зараз більше вдома, але водночас допомагаю тим, кому це край необхідно, долати пандемію (де держава немощна) у крутих командах, з крутими людьми, лікарями, координаторами політичних організацій.

Словом там, де допомагають людям…

Мені не важливо ЗА кого свій голос віддала та чи інша людина, яка нині потребує необхідної допомоги.

Важливо, що ця людина не ПРОДАЛА свій голос та не продала СЕБЕ..

Для мене завжди були і є найважливішими якості людини: порядність, чесність та шляхетність.

Саме з такими людьми я йду по життю.

Зараз, окрім того, що робила раніше, додалися обов'язки: закупити продукти, ліки. Розвезти все це тим, хто на них чекає.

Промоніторити потреби по лікарням Сумської області, зв'язатися з лікарями.

Якщо раніше я допомагала тільки хворим, то тепер впевнена, що буду допомагати, й уже допомагаю тим людям, які за межею бідності. Бо я бачила їх очі, їх сльози – це дуже хвилює і вражає...

Також дуже стала цінувати й поважати лікарів.

Я їх і раніше цінувала, бо з дитинства з медициною (мама та бабуся – медики), але нині ще додалися почуття жалю до них, захоплення їхньою мужністю, поваги за їх самовідданість.

Готую страви вдома…

Завжди любила цим займатися.

Взагалі люблю, коли смакують приготовленими мною стравами.

Випікаю і новеньке, цікаве та традиційне теж

Записую відеозвернення, бо розумію, що маю заспокоювати людей. Маю розповідати про нинішню ситуацію. А також прагну доносити свіжі новини, оперативну інформацію

Допомагаю, бо багато звертається за різноманітною допомогою.

Іноді телефонують, щоб порадитися і отримати пораду.

Я розмовляю та спілкуюся з кожним, хто до мене звертається. Адже розумію, що це їм украй потрібно...

Нині готуюся до конференції, онлайн-конференції... Буде цікаво... Я продемонструю її потім...

Чекаю допомогу від громадської організації «ПацієнтиУкраїни» для нашої Сумської області, в якій я є кординатором від ГО. Контролюю процеси, пов’язані з хворобою коронавірус.

Днями повинна прийти допомога до наших міст – Шостки, Кролевеця.

Щойно отримала документи на благодійну допомогу для КНП «Конотопської центральної районної лікарні ім. Академіка М.Давидова» від ГО «Пацієнти України». Прибуття її до лікарнюі відбудеться на цьому тижні.

Про допомогу місту Шостка вже теж надійшло повідомлення – вона повинна надійти теж цими днями.

…Ну звісно ж, продовжую писати власні вірші та вивчати англійську мову. А ще – Девід Вейс та цікаві фільми.

Ось таке у мене життя на карантині…

Наталія Кузнєцова-Віноградова, голова ГО «Укрфонд Лінія Життя», координатор в Сумській області від ГО «Пацієнти України».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.