Ще один район на Сумщині вже має коронавірус…

Відразу два випадки захворювання на коронавірус діагностували у Тростянецькому районі.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Тростянця Юрій Бова:

«Короновірус добрався і до Тростянецького району.

Сьогодні надійшли результати ПЛР (полімеразно ланцюгова реакція) по двом жителям села Вишневе Тростянецького району. Нажаль в них підтверджено захворювання короновірусом.

Ще по одній особі буде проведено повторний аналіз ПЛР.

Наразі вживаються карантинні заходи по даному селу та активно вивчаються всі контакти хворих, стан яких наразі задовільний. Вони поки залишаються вдома на лікуванні під наглядом лікарів.

Я ж вкотре прошу всіх тростянчан обмежити походи компаніями на будь який відпочинок, в гості один до одного, спілкування з рідними, особливо старшого віку, не виходити без потреб з дому, використовувати засоби особистого захисту та дезинфікувати речі після виходу на вулицю».

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі МЕДИЦИНА розповідав, що на сьогодні, 3 квітня 2020 року, на Сумщині зафіксовано 30 випадків захворювання на COVID-19.

У Сумах наразі 3 випадки захворювання, Охтирці – 4, с. Козацьке Конотопського району – 11, с. Попівка Конотопського району – 1, с. Грузьке Кролевецького району – 3 , м. Кролевець – 5, м. Шостка – 3 випадки.

І, як стало відомо, тепер два випадки коронавіруса зафіксовано в Тростянецькому районі...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.