Житель Бурині все ще перебуває під підозрою на коронавірус

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі МЕДИЦИНА розповідав, що чоловік, який повернувся із заробітків у Польші, був госпіталізований до Буринської ЦРЛ з підозрою на коронавірус.

У нього взято біоматеріп на аналізи, але поки що результатів тесту немає.

За даними заступника директора Сумського обласного лабораторного центру, станом на 10 годину сьогодні, 24 березня 2020 року, всього на Сумщині під підозрою на коронавірус перебувають 10 осіб, серед них 8 сумчан, один чоловік з Бурині і один житель Великописарівського району, госпіталізований до Охтирської ЦРЛ.

За даними МОЗ, в Україні зафіксовано 84 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

До слова, на Сумщині жодного підтвердженого випадку коронавірусної хвороби поки не виявлено.

На світлині: Буринська ЦРЛ.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.