Наталія Кузнєцова-Віноградова, голова ГО «УкрФонд Лінія Життя»: «Проекти Всеукраїнського Альянсу UA HARD спрямовуються на зростання рівня лікування гемофілії в Україні»

У Києві відбулося перше засідання ради Всеукраїнського Альянсу UA HARD в новому складі.

Були присутні керівники всіх дев'яти організацій, які входять до Альянсу, та активісти пацієнтських організацій.

Наталія Кузнєцова-Віноградова, голова ГО «УкрФонд Лінія Життя» була запрошена на засідання. Вона є членом ради Альянсу.

Ось що про роботу форуму в екслюзивному інтерв'ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповіла голова ГО «УкрФонд Лінія Життя» Наталія Кузнєцова-Віноградова.

–Що, в першу чергу, обговорили на засіданні ради?

–На засіданні детально обговорювали стратегію розвитку Альянсу, політику взаємодії з Міністерством охорони здоров'я України, органами влади в регіонах, плани заходів і проектів на 2020 рік.

–Ще якісь інші питання також порушувалися?

–Звичайно... Зокрема, на засіданні обговорювалися підсумки акції «Ми не експеримент» і подальша взаємодія з МОЗ, план конференцій і проектів на 2020 рік, регіональні заявки по препаратах, підготовка спільних заходів до Всесвітнього дня гемофілії, який відзначатиметься в квітні.

–Ви особисто, як голова громадської організації, залишилися задоволені нарадою, а чи ні?

-Безсумнівно, залишилася задоволеною... Та й не тільки я... При спілкуванні з її учасниками, вони теж вислювлювали своє задоволення конструктивною та діловою, а головне – дієвою радою... Адже на зібранні ще й у повній мірі проявили себе демократичні принципи роботи Альянсу. Кожен учасник мав змогу поділитися своїми поглядами на майбутнє співдружності гемофілії, внести конструктивні пропозиції. А ще в дружній атмосфері обговорили велику кількість важливих проектів, спрямованих на зростання рівня лікування гемофілії в Україні...

Інтерв'ю взяв Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.