Тетяна Головко: «Паралельне існування традиційного та електронного запису до лікаря полегшує перехідний період…»

Заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко разом з головою постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Миколою Березіним відвідали Сумську центральну районну клінічну лікарню.

На запрошення депутата Сумської обласної ради, головного лікаря закладу Володимира Поцелуєва посадовці побували у поліклінічному відділенні, ознайомилися з умовами роботи та лікування, поспілкувалися з медичним персоналом лікарні.

Депутати обговорили діяльність закладу та його потреби в умовах медичної реформи, яка зараз триває в країні, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Тетяна Головко звернула увагу на наявність електронної черги у поліклініці Сумської ЦРКЛ.

«Паралельне існування традиційного та електронного запису до лікаря полегшує перехідний період та допомагає звикнути до нових можливостей старшому поколінню», – зазначила вона.

Головний лікар Сумської ЦРКЛ Володимир Поцелуєв розповів, що невирішеним залишається вкрай важливе питання як для Сумського району, так і для Зарічного району м.Суми – функціонування пункту екстреної медичної допомоги на території районної лікарні.

Начальник Управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Кравцов підтвердив важливість створення такого пункту, розрахованого на 4-5 машин, адже це значно зменшить час доїзду на виклик.

Крім того, будуть облаштовані комфортні умови перебування бригад екстреної медичної допомоги.

Загальна вартість проекту «Будівництво гаражів Сумської центральної районної лікарні» складає 3,348 млн. грн, необхідне дофінансуваня 2,348 млн грн.

Микола Березін зазначив, що у 2020 році проблема недофінансування стоїть перед багатьма закладами медицини та наголосив, що влада зі свого боку докладає максимум зусиль для повноцінного функціонування лікарень Сумської області…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.