Ділові жінки Сумщини відкрили сезон ділових зустрічей у новому 2020 році

Відбулася перша зустріч 2020 року в Спільноті ділових жінок Сумщини під назвою «Жіноче здоров'я: основні опції».

Велика подяка нашим спікерам-експертам Олені Шкурат, Ларисі Король та Галині Петровій за цінний контент, котрим вони щедро ділилися з учасниками зустрічі Спільноти ділових жінок!

До слова, Олена ШКУРАТ є власницею жіночого клубу «FitCurves», Галина ПЕТРОВА – доктор-гінеколог вищої категорії, автор проєкту «Школа жіночого здоров’я», кандидат медичних наук, а Лариса КОРОЛЬ – лікар-психіатр вищої категорії, доктор-дієтолог, нутриціолог.

Такі зустрічі – тематично різні, заплановано провести дванадцять в Спільноті на 2020 рік. Досвідчені спікери будуть пояснювати особливі проблеми та методи їх вирішення.

Це буде стосуватися і бізнесу, і здоров'я, і відпочинку тощо. Все те, чим живе ділова жінка в наш час, буде обговорюватися на таких зустрічах.

А перша зустріч нинішнього року, як і завжди, пройшла на високому рівні. Наші спікери-експерти повідали дуже багато цікавого і нового. Вони порушили питання харчування, здорового способу життя, спорту, дієти.

А найголовнішою темою вечора стала тема – жінка завжди повинна залишатися жінкою і любити себе як жінку.

Дуже вдячна Олені Шкурат. Проживаючи в Сумах, я відвідувала жіночий клуб «FitCurves», і залишилася дуже задоволена підходом тренерів до тренувань дівчаток, які відвідували спортивний заклад.

Сильно вразила презентація Лариси Король. За це їй велике спасибі. Для себе я взяла багато нового і цікавого. Виявляється, ми дуже мало знаємо про свій організм, про гормони та як вони впливають на якість нашого життя.

Окрема подяка Галині Петровій за експертні оцінки. Особливе захоплення викликає особиста історія пані Галини. Це історія знайомства з чоловіком – історія кохання...

А ще дякую організатору заходу-зустрічі Ларисі ІВАНКОВІЙ за такий приємний зимовий вечір, теплу й затишну атмосферу і чудове проведення часу. За цікаву зустріч та нові знайомства.

І, безсумнівно, що сучасна, ділова жінка завжди повинна знаходити час і для себе…

Наталія Кузнєцова-Віноградова, член Спілки ділових жінок Сумщини.

Фотоколаж автора.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.