У Сумах відбулася благодійна фотовиставка «Краса у серці»

Завітала на благодійну фотовиставку «Краса у серці», яку презентували у Сумах в Конгрес-центрі СумДУ…

Це фотопроект для онкоодужуючих жінок, який започаткувала Вікторія Сема рік тому.

Мета виставки – продемонструвати жінкам з онкозахворюванням, що життя триває і не залежно від хвороби, жінка завжди залишається жінкою: вродливою, привабливою та бажаною.

А ще – просвітити оточуючих та змусити замислитися на важливістю систематичного обстеження.

«Минулого року було тільки дев'ять моделей, і їх доводилося шукати в онковідділеннях. У цьому вже вісімнадцять дівчат прийшли на проект. І вони вже самі телефонували та цікавилися ним», – зауважила Вікторія Сема.

Над дівчатками чаклували візажисти, стилісти, фотографи. Зйомки відбувалися на природі за містом.

Провідна актриса Сумського театру для дітей і юнацтва Яніна Каба, яка була ведучою на фотовиставці, як і всі інші, – фотографи, візажисти, стилісти, оформлювачі, танцювальні колективи – брала участь в заході на благодійній основі.

Виступи Марини Сміянової, лікаря вищої категорії, та Івана Лукавенко, кандидата медичних наук, мамолога, пластичного хірурга порушували тему: «Діагностування, лікування та реабілітація жінки з діагнозом рак молочної залози».

Виступи танцювальної школи-студії сучасного танцю СумДУ «Suzirya & Paradise» зробили фотовиставку яскравою.

Діяли зони творчої майстерні: проведення майстер-класів з хенд-мейду та краси для дорослих і дітей (лялька-мотанка, букети з цукерок, швидкі закуски та дитячі – вироблення іграшок) зацікавили і дітей, і дорослих.

Благодійний аукціон – продаж картини, вишитої учасницею проекту, та подушки-сови, зробленої теж учасницею проекту, зворушив не тільки присутніх, а й безпосередньо учасниць заходу.

Усі кошти, які були зібрані під час фотовиставки, віддані учасницям проекту.

Участь у цьому вкрай потрібному благодійному заході взяла й громадська організація «Укрфонд «Лінія Життя».

Я дуже вражена масштабом та позитивом цього благодійницького проекту….

Наталія Кузнєцова-Віноградова, голова ГО «Укрфонд «Лінія Життя».


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.