Тетяна Головко провела прийом громадян з особистих питань

У Сумській обласній раді відбувся прийом громадян з особистих питань, який провела заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко.

До Тетяни Іванівни звернулася жителька Буринського району з проханням надати матеріальну допомогу на реабілітацію її хворої доньки. Дитина потребує постійних курсів реабілітації, на які родина не має коштів, адже мама сама виховує дівчинку.

Мама отримала спеціальність реабілітолога, займається донькою вдома. Додатково здобута освіта допомагає їй ставити на ноги ще й інших дітей села, але її донечка потребує періодичних візитів до спеціальних лікувально-реабілітаційних закладів.

Тетяна Головко взяла під особистий контроль вирішення питання щодо виділення пільгової путівки для реабілітації дитини, та надала доручення опрацювати це питання спільно з Департаментом соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.