ТЕТЯНА ГОЛОВКО, заступник голови Сумської обласної ради: «Роменці просили про відкриття амбулаторії сімейного лікаря, їхнє прохання виконала…»

Як депутат обласної ради вчора, 12 липня 2019 року, звітувала виборцям мікрорайону Процівка у місті Ромни про виконання їх доручення, яке отримала від них два роки тому.

А просили вони мене про можливість відкриття амбулаторії сімейного лікаря у них на території.

Як депутат Радикальної партії Олега Ляшка, я звернулася за допомогою до лідера нашої партії, бо завдання не із простих, і потребувало значних коштів.

Олег Ляшко зробив все можливе, щоб до бюджету міста Ромни надійшли кошти у вигляді субвенції з державного бюджету в сумі близько 1,4 млн.грн. на встановлення модульної амбулаторії сімейного лікаря по вулиці Конотопській.

Тепер міська рада має провести тендер, і я сподіваюся, що найближчим часом сучасна амбулаторія з'явиться в цьому мікрорайоні.

Тут має бути все необхідне для роботи сімейного лікаря.

А так як для мікрорайону Процівка у місті Ромни 12 липня - це завжди храмове свято, то для гарного настрою був ще і невеличкий концерт.

Дякую депутатам міської ради Радикальної партії Олега Ляшка, які разом зі мною поспілкувалися з громадою.

Дякую творчим колективам!

І окрема подяка голові квартального комітету Вірі Михайлівні Данилко!

ТЕТЯНА ГОЛОВКО, заступник голови Сумської обласної ради, голова Сумської обласної партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.