Навіщо в Бурині «зливають» рейтинг Юлії Тимошенко?

Зазвичай, я не пишу матеріалів на політичні теми.

Та й самі політичні діяння як в Україні, так, зокрема, і в нашій невеличкій Бурині, – дуже вже набридли звичайним людям.

На краще нічого не змінюється, яка б політична партія не була у «руля».

Цей блог не про політику.

А про досить непросту ситуацію, яка склалася з медициною в Бурині та Буринському районі.

Не відбуваються сесії Буринської районної ради, депутати не приходять на них – представники від усіх політичних партій, які представлені тут.

А депутати фракції ВО «Батьківщина» взагалі повним складом не відвідують сесії.

Заяви Миколи Ліщенка, голови фракції, які він зробив мас-медіа про «почекаємо до президенських виборів», мало чим втішили жителів Бурині й Буринщини.

Бо після виборів президента, як мовиться, вже на «носі» парламенські вибори, після них – до місцевих органів самоврядування.

Доки вони всі відбудуться, то з Буринської центральної районної лікарні можуть залишитися тільки «ніжки й ріжки».

Тобто, вона повністю перестане обслуговувати жителів Буринщини.

І де їм тоді рятувати своє життя – Путивлі, Конотопі, Ромнах, Недригайлові, Білопіллі, Сумах чи інших містах Сумщини?

Їх там чекають?

І як вони туди будуть діставатися, коли залежність життя інколи йде на години, а деколи й на хвилини…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) чимало писав про становище яке склалося з переведенням Буринської ЦРЛ у некомерційне підприємство, яке тоді безпосередньо укладе угоду з НСЗУ…

Писав і про те, що чекає краян, коли Буринська районна рада не прийме такого рішення.

Тому не стану повторюватися.

На 20 березня 2019 року знову скликається сесія Буринської районної ради з цього питання.

Чи буде на ній депутатський кворум?

Мабуть, таки буде й без … фракції ВО «Батьківщина».

Тому й виникає те запитання, яке винесено в заголовок.

PS: Я особисто створював Буринську районну партійну організацію ВО «Батьківщина». 10 років її очолював. Це був дуже складний період. Як керівник штабу провів чимало виборчих кампаній, здебільшого вигравши їх у районі. Був твкож керівником фракції ВО «Батьківщина» в Буринській районній раді. І завжди робота партійної організації ВО «Батьківщина» спрямовувалася на покращення життя жителів міста Буринь та Буринського району... З 2010 року займаюся не політичною, а журналістсько-літературною діяльністю.

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: Буринська центральна районна лікарня все ще чекає на вирішення своєї подальшої долі.

Фото автора.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.