Буринська центральна районна лікарня отримала 422 тисячі гривень…

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці 7 березня 2019 року написав Євгеній Рябоконь, голова Буринської районної ради: «Дякую всім, хто вчора силою своєї думки та присутністю на громадському зібранні в залі засідань Буринської районної ради, змогли донести керівництву Буринської міської ради те, що кошти передбачені на оплату праці медпрацівників, які знаходились на рахунках міськради, треба перерахувати, а не накопичувати. СЬОГОДНІ доперераховано повністю весь залишок, а це 422 тис. грн., і вже на наступному тижні, медпрацівники зможуть отримати зароблену своєю нелегкою працею ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ!!!».

На своїх сторінках інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) вже неодноразово розповідав про доволі складне становище, яке нині склалося в Буринській ЦРЛ.

Депутати Буринської районної ради ніяк не можуть зібратися, щоб позитивно проголосувати про створення на базі ЦРЛ комунального підприємства.

Це відбувається через політичні баталії, які нині охопили місто Буринь.

Наступна сесія Буринської районної ради щодо ситуації в Буринській ЦРЛ скликана на 12 березня 2019 року.

Та чи зберуться на неї районні депутати, поки що невідомо...

На світлині: Буринська ЦРЛ.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.