Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Грип посилився: троє померлих…

За минулий тиждень за медичною допомогою на Сумщині звернулося 5902 людини, що на 413 хворих більше, ніж попереднього тижня.

Показник захворюваності (сумарно на грип та ГРВІ) серед населення області становить 540,4 на 100 тисяч чоловік, що на 7,5 відсотка більше попереднього минулого тижня, і більше порогового рівня на 7,3 відсотка (пороговий рівень - 503,8 на 100 тисяч населення).

Такий показник відповідає середньому рівню інтенсивності епідемічної активності грипу та ГРВІ, повідомив Сумський обласний лабораторний центр.

Перевищення порогового рівня захворюваності зареєстровано на території Буринського, Сумського районів, міст Суми та Лебедин.

На 6-ти адміністративних територіях показник захворюваності населення перевищує середньообласний.

Найвищий рівень захворюваності в місті Суми (показник - 840,7 на 100 тисяч населення).

Найнижчий рівень захворюваності спостерігається в Ямпільському районі (показник - 76,5 на 100 тисяч населення).

У структурі захворілих питома вага дорослих і дітей у віці до 17 років складає відповідно 33,9 і 66,1 відсотка.

Захворюваність дітей в 10,5 разів перевищує захворюваність серед дорослих (показники захворюваності дітей - 2273,1 на 100 тисяч населення, дорослих - 217,4 на 100 тисяч населення).

Найвища інтенсивність епідемічного процесу ГРВІ серед дітей у віковій групі від 15 до 17 років.

Про недавній летальний випадок у хворого з Конотопа інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповідав у розділі МЕДИЦИНА.

До слова, з початку 2019 року зареєстровано вже 3 смертельні випадки від грипу та грипоподібних захворювань.

На світлині: Буринська ЦРЛ.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.