Двоє жителів Конотопа померли від грипу…

За даними Сумського обласного лабораторного центру на другому тижні цього року за медичною допомогою звернулося 6093 людини, що на 798 осіб більше, ніж попереднього.

Показник захворюваності (сумарно на грип та ГРВІ) серед населення області становить 557,9 на 100 тис. населення, що більше порогового рівня на 10,7% (пороговий рівень – 503,8 на 100 тис. населення).

На 7 адміністративних територіях показник захворюваності перевищує середньообласний. Найвищий рівень захворюваності у Тростянецькому районі (1228,6 на 100 тис.), а найнижчий – у С.-Будському районі (показник 160,3 на 100 тис.).

У структурі захворілих питома вага дорослих і дітей у віці до 17 років становить відповідно 54,4% та 45,6%.

Захворюваність дітей у 4,5 рази перевищує захворюваність серед дорослих (показники захворюваності: діти – 1618,1 на 100 тис. населення, дорослі – 360,2 на 100 тис. населення). Найвища інтенсивність епідемічного процесу ГРВІ серед дітей у віковій групі від 0 до 4 років.

За два тижні зареєстровано 62 випадки грипу та грипоподібних захворювань (1-й тиждень – 92 випадки).

Зафіксовано 2 летальні випадки від грипу – дорослі жителі Конотопа.

Госпіталізовано за тиждень 340 осіб, з них дітей -188 (55%). Питома вага госпіталізованих серед усіх хворих – 5,6% (серед хворих дітей – 6,8%, серед хворих дорослих – 4,6%), повідомив сайт shans.com.ua

На світлині: Буринська центральна районна лікарня.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.