Григорій Скляров у якого «Джерела б’ють»

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ЛІТЕРАТУРА в актовій залі Сумської районної ради відбулася презентація збірки поета Григорія Склярова «Джерела б’ють».

Григорій Миколайович Скляров працює чимало років головою Юнаківської сільської ради Сумського району.

А народився й виріс він у невеличкому селі Юхти (нині Коровинської ОТГ), що в Недригайлвському районі.

До слова, родина Склярових – багатодітна: 5 рідних братів і дві рідні сестри, зокрема, й у віршованій формі, віншували брата з творчою подією (на світлині).

А ще Григорія Склярова вітали дружина та сини.

З виданням його першої поетичної книги «Джерела б’ють» також привітали представники влади, друзі, колеги, земляки з Недригайлівщини та жителі села Юнаківка, і перша вчителька.

На сторінках збірки поет порушує теми кохання, ціни дружби, краси природи, долі рідної України тощо.

Презентація відбулася в добрій, теплій та невимушеній обстановці.

Лунали привітання, жарти, вірші та пісні.

Море позитиву.

Ось як зауважив у екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу Webi News член Національної спілки журналістів України, письменник, поет, блогер, переможець всеукраїнських літературних конкурсів, володар Сумської обласної літературно-краєзнавчо-мистецької премії в номінації ЛІТЕРАТУРА (проза і поезія) 2019 року Іван Житник: «Це для мене – найпозитивніший день в нинішньому році. Він запам'ятається такими добрими нотками, які дійсно гріють та радують серце. Я задоволений, що мене запросили на таку зустріч-презентацію. І з радістю привітав Григорія Миколайовича з виданням такої прекрасної поетичної книги…».

Наталія Кузнєцова-Віноградова, член Національної спілки журналістів України, поетеса, блогер, голова громадської організації «УкрФонд Лінія Життя» також була запрошена на презентацію.

Вона теж поділилася своїми враженнями з інтернет-порталом Webi News: «Емоції б'ють як джерела. Вразило все: і організація, яка була на найвищому рівні, і привітання, і особливо родина поета – велика, дружня, щира та надійна. А ще родина – талановита, поетична і гуморна. А вірші пана Григорія читаєш, неначе воду п'єш. П'єш і ще хочеться пити... пити... пити... Вразило ще й те, що такий господарник, мужній чоловік має таку ліричну душу та пише такі чудові вірші. Це незвично і водночас приємно».

А всі присутні на творчому дійстві бажали Григорію Склярову не зупинятися на першій виданій книзі, а творити й творити… А ще радувати своєю творчістю прихильників, яких все додається й додається.

Дехто навіть зауважував, що читаючи чудові його вірші опісля напруженого трудового дня, відчуваєш радість на душі, і спокій у серці.

Адже наша земля така багата на таланти…

До слова, як підкреслила член Національної спілки журналістів України, голова Недригайлівського земляцтва в місті Суми Ірина Панасенко, – земля Недригайліщини і раніше, й зараз славилася й славиться своїми творчими особистостями. І тепер до них приєднався й Григорій Скляров, поезія якого джерелами б’є...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.