Новорічний сюрприз

-Тоню, ти чула, що нашого шефа - Віктора Вікторовича - тю - тю…Знімають, - прошепотіла, озираючись на всі боки менеджер Валентина Швиденька до своєї колеги Антоніни Душевної.

-Та ну? – дивується Душевна. - Докерувався, слимачок… Так йому і треба…

-Тс - с… - прикладає маніжного пальця до фарбованих - перефарбованих губ Швиденька. - Це я тобі кажу по секрету. Сама розумієш, - ще тихіше шепоче, - такі речі вголос не кажуть…

До офісу, зиркнувши на настінного годинника, і як завжди мовивши «тютінька в тютіньку» втиснулася економіст Ярослава Діброва.

-Чого принишкли?! - аж занадто весело мовила. - На носі вже Новий рік, а ви…

І замовкла, вдивляючись у схвильовані обличчя колег.

Швиденька знову приклала наманікюреного пальця до губ і так тихесенько:

-Яросю, скажу й тобі по секрету. Нашого шефа - геть з посади…Тільки я тобі цього не казала. Зрозуміла?

-О-о! Так йому й треба!

-Т - с - с…

-А то вчора причепився до мене, що в робочий час на годинку до шопінга забігла. Подумаєш, наче на половину дня затрималася, - знервовано мовила Діброва.

-А мені, пам’ятаєте, минулого тижня, коли я на три деньки загуляла на весіллі в Києві, погрожував із роботи вигнати, - додала Душевна. - Ледве виплакала, щоб не звільняв. Крутизну із себе вдає! От і «докрутився»!..

-Та й мені добряче смальцю за шиворот налив, - вставляє й свої «п’ять копійок» Валентина Швиденька. Ярослава враз посуворішала.

-А ви звідки про його звільнення довідалися?

-Глянь на годинника, - посміхається Швиденька. - Котра година? Десята…А його немає…

До офісу, мов метеорит, залетів стажер Льова Овечкін.

-Привіт, колежки!

-Які ми тобі колежки?! - сердито запитує Діброва. - Ти ще тільки практикант, а ми…

-У мене приємна новина! - випалює Овечкін, не звертаючи ніякої уваги на монолог Ярослави. - Шеф відкотив до області! А вам передав, що ввечері повернеться…А з ним, до речі, в «Пежо» сіла і його заступниця - Анна Володимирівна Фіксова. Гуляємо перед святом, сеструхи! Чи не гуляємо?!

Та у відділі вже й так ніхто не працював, тільки й розмов, що про звільнення шефа. А разом з ним, мабуть, і Анну Фіксову поженуть. А то, бач, подейкують, що вона із шефом вже й роман кохання встигла закрутити. Хоча й працює тут найменше від усіх - і року немає…

А хтось чув, Віктор Вікторович учора комусь по мобілці казав, що обласне начальство «на килим викликає», а дехто ніби бачив, як він якісь папери вже «пакував». А дехто… Словом, кінці підійшли шефу…Працівниці офісу навперебій розказували стажеру Льові, який у них недотепа й недоумкуватий шеф, а Анька - то взагалі «тупий руль», правда, красуня…

Масла в вогонь підлив ще й охоронець Сергій Гнідий, який вчора «на власні вуха чув» як хтось по стаціонарному телефону на підвищених тонах спілкувався з шефом.

Все змотувалося в єдиний клубочок - напередодні Нового року начальника відправлять у відставку.

А під вечір до офісу зайшов якийсь ніби знервований і заклопотаний Лагідний. Віктор Вікторович лише з порога промовив «добривечір» й пішов мовчки до свого кабінету.

Такого з ним ніколи раніше не було. Він завжди - привітний, усміхнений, хоча й діловий.

Валентина Швиденька аж підскочила в кріслі і прорекла: «Таки намилили йому шию. Доведеться нам Новий рік без Лагідного зустрічати!».

Десь через півгодини до підлеглих завітав Віктор Вікторович Лагідний. Якось тихо привітав усіх з наступаючим святом і додав:

-Значить, такі справи… Обласний шеф іде на пенсію. Мені запропоновано його …місце…

Він перевів подих і продовжив:

-А філією фірми від завтрашнього дня керуватиме Анна Володимирівна Фіксова…

Мертва тиша запанувала в офісі. І тільки практикант Льова Овечкін дзвінко розсміявся й випалив:

-Оце вам, і по секрету! Оце вам, блін, і новорічний сюрприз!...

Іван Житник.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.