Свято наближається: 6 новорічних традицій, які варто втілювати вже зараз

Новорічні свята вже на горизонті. Поспішайте! Саме зараз ідеальний час, щоб розпочати нову традицію, яка ще більше зблизить вашу сім'ю.

Ми у цьому допоможемо.

Сайт https://24tv.ua/ зібрав список крутих традицій, які потішать і вас, і ваших близьких.

Альбом із найатмосфернішими моментами за цілий рік

Мабуть, у кожного з нас є величезна фотокнига, де зібрані усі світлини з дитинства. Перші кроки, перші іграшки, перший клас, перший бабусин пиріжок – альбом пам'ятає усе. То чому б не відновити цю теплу традицію?

Навіть 2020 рік, ми впевнені, приніс багато хороших моментів, великих успіхів та досягнень, які зафіксовані у світлинах на смартфоні. Потрібно лише зібрати фотографії та роздрукувати їх. Так ви ще раз посмакуєте всі миттєвості року у новому альбомі.

Колекція іграшок для ялинки – діти це запам’ятають

Одна зі зворушливих новорічних традицій – кожної зими дарувати дітям по одній ялинковій іграшці. Вона може бути пов'язана із символом року або з важливим моментом у житті. Кожну іграшку обережно зберігайте – це ще знадобиться.

Минуть роки – діти виростуть і почнуть власне життя. Але поруч з ними завжди буде "батьківський" комплект новорічних іграшок для першої "самостійної" ялинки.

Сімейна фотосесія біля ялинки

Спільні сімейні знімки – це традиція, яку однозначно більше цінуєш із часом. З роками вдасться побачити, як зростають діти, як збільшується родина та як усе змінюється. Фотосесія не забере багато часу та зробить новорічний настрій ще теплішим. Лише спробуйте – і ця традиція тішитиме вас кожної зими.

Ялинкова прикраса власноруч

Так, ви завжди можете придбати фантастичний декор у магазині. Це економить час. Але ж куди цікавіше зробити все самому – на один день стати справжнім дизайнером. Потрібно небагато: трошки кольорового картону/паперу, ножиці, нитки, хороший настрій та дрібку уяви. Малеча з радістю підтримає таку ідею, а дорослі ненадовго повернуться у дитинство.

Новорічний квест

Знайти подарунок під подушкою чи ялинкою – це прекрасно. Скільки б вам не було – 5, 25, 40 чи навіть 80 – це завжди приємно. А якщо трохи урізноманітнити цей процес? Зробити маленьку гру, де перемога – знайдений подарунок. Звісно, не потрібно ховати сюрприз десь в сусідньому районі міста. А от в іншій кімнаті – саме те, що треба. Знайти подарунок допоможуть підказки на стікерах або sms-повідомлення чи фотографії. Здивуйте своїх рідних!

1 січня – не за телевізором, а на вулиці

1 січня – особливий момент в році. Саме тоді нічого не хочеться робити. А чому б це не змінити?

Початок нового року – ідеальна пора для активних занять: санки, сніжки, лижі, ковзанка. Або ж можна просто сходити туди, куди ви давно планували: в кіно, ресторан чи в гості до друзів.

Автор: Петро Синєокий.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.