Золоті руки майстрині Лілії Зикової

«Я потрапила в золоті руки майстра Лілії Зикової. Дякую ще раз, Лілечко! Ти зробила мій день чарівним. Я вдячна тобі за професійний make up. Ми з тобою знайомі дуже давно, багато разів ти робила мені надзвичайні образи і кожен раз різні. І кожен раз я себе бачила по-іншому, і кожен раз я з захопленням дивлюся на твою роботу. Я собі подобаюсь! Багато писати не буду, перегляньте світлини. Дуже круто виглядає золотий макіяж на святкову зустріч. Красиво, стильно, благородно. Дякую за твої золоті ручки, якими ти робиш жінок щасливими!», – написала до інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) Наталія Кузнєцова-Віноградова, голова ГО «УкрФонд Лінія Життя».

Лілія Зикова працює в Сумах. У неї свій бізнес. Вона робить не тільки мейкап, а ще й займається нарощуванням вій та татуажем.

Черга красунь завжди тягнеться до Лілії. Адже в неї не тільки якісні послуги, а ще вона дуже гарна людина, прекрасний професіонал.

Завжди привітна та приємна.

У неї, дійсно, золоті руки.

Вона – справжній майстер краси!

А ще Ліля кайфує від того, що робить. Таким і має бути справжній майстер-творець: робити те, що любиш, любити те, що робиш...

«Я пишаюся тим, що знайома з цією дівчиною – щирою, чесною, харизматичною та порядною. З широкою душею, глибоким внутрішнім світом та яскравим почуттям гумору. Я щаслива з того, що вона моя подруга. Люблю людей справжніх, не штучних, морально красивих та сильних за будь-яких обставин!», – і про це пишуть читачки до БіЖ.

І ці слова вони надсилають саме Лілії Зиковій.

І ось що на це відповідає вона: «Я завжди люблю робити нашим жіночкам, дівчаткам приємні речі, робити їх ще вродливішими. Люблю підкреслити природну вроду жінки. Гарні всі жінки без виключень. Але потрібно їм про це нагадувати частіше. Ще можна додати кілька невеличких штрихів і жінка засяє зовсім по-іншому…».

А що найбільше любить Лілія Зикова у своїй роботі?

–Найбільше я люблю дивитися як починають сяяти очі моїх клієнток, після погляду в дзеркало, – зауважує Лілія.

До слова, до супер майстрині Лілії Зикової можна записатися за телефоном: +38 050 950 12 97.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.