Співає серце в ріднім краї…

Відбувся творчий звіт учасників художньої самодіяльності КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області».

Захід проходив в рамках обласного фестивалю народної творчості «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю!», присвяченого 30–й річниці незалежності України.

Аматори сцени своїми талантами, творчими здобутками, у піснях і танцях славили рідну землю, рідний край, дарували нашій Батьківщині свою вдячність, шану і любов.

Святковий настрій глядачам дарували народні аматорські колективи: духовий оркестр «Мамонт Бенд», вокальний жіночий ансамбль «Горлиця», вокальний чоловічий ансамбль «Розмай».

Своїми яскравими, запальними танцями захід прикрасили виступи хореографічних колективів КЗ «Недригайлівська ДМШ».

Глядацька публіка гарячими оплесками зустрічала Федора Кривопатрю, який зачарував слухачів своєю віртуозною, майстерною грою на саксофоні.

Багато вражень, щирих, добрих посмішок, теплих та позитивних емоцій подарували виступи вокального ансамблю ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», яскраві пісенні твори солістів у виконанні Олександри Кріпак, Каріни Долуди, Інни Сторчаки, Ірини Домашенко, Ілони Волохової, Лілії Дремової та Світлани Бузової.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.