У Бурині вітали зі святом творців добра і милосердя

У Бурині сьогодні, 1 листопада 2019 року, в залі засідань Будинку ради відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівника соціальної сфери.

З вітальними словами та сердечними побажаннями на честь професійного свята до присутніх звернулися голова Буринської районної ради Євгеній Рябоконь та керівник апарату Буринської районної державної адміністрації Алла Гайдукова.

За плідну роботу в інтересах держави та її громадян, відданість своїй справі, високий професіоналізм Почесними Грамотами були відзначені кращі працівники соціальної сфери району:

-Тетяна Володимирівна ТІТАРЕНКО, соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома Буринського районного територіального центру соціального обслуговування населення.

-Тетяна Миколаївна ТАРАСЕНКО, начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності – головний бухгалтер управління праці та соціального захисту населення Буринської районної державної адміністрації.

-Анна Олександрівна НЄЧВЄЄВА, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку і звітності управління праці та соціального захисту населення Буринської районної державної адміністрації.

-Вікторія Юріївна ДЕНИСЕНКО, головний спеціаліст відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення Буринської районної державної адміністрації.

-Наталія Анатоліївна АВЕР’ЯНОВА, директор Буринської районної філії Сумського обласного центру зайнятості.

-Лідія Вікторівна ВАШЕСТЬ, головний спеціаліст – головний державний соціальний інспектор управління праці та соціального захисту населення Буринської районної державної адміністрації.

-Лариса Станіславівна КОВТУНЕНКО, фахівець із соціальної роботи Буринського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

-Людмила Іванівна МІНЧЕНКО, головний спеціаліст відділу з питань праці та трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Буринської районної державної адміністрації.

-Наталія Леонідівна НЕЧЕПУРЕНКО, завідувач сектору обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення Буринської районної державної адміністрації.

-Любов Григорівна П’ЯВКА, соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома Буринського районного територіального центру соціального обслуговування населення.

-Тамара Валеріївна ШАПОВАЛОВА, фахівець із соціальної роботи Буринського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Ангеліні Антонівні КНУРЕНКО, голові Буринської районної організації ветеранів була вручена Подяка Буринської районної державної адміністрації за активну громадську позицію, значний особистий внесок у сприяння вирішення питань соціального захисту населення на території району.

Святковий настрій винуватцям свята дарували і аматори районного закладу культури.

Для присутніх співали Андрій Козирь, Світлана Буринченко, вокальний сімейний дует «Калинові сестри» у складі Наталії Сомової та Світлани Головченко, тріо народного аматорського фольклорного колективу «Співаночка» (акомпаніатор Олександр Ігнатенко, керівник Катерина Ігнатенко).

Сучасний танок глядачам подарував Лауреат Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зіркові хвилі талантів-2019» зразковий аматорський ансамбль танцю «Перлина» (керівник Олена Ларінцева).

На завершення урочистостей ведуча заходу Олена Ларінцева побажала працівникам соціальної сфери миру, злагоди, стабільності, добробуту, любові і впевненості у майбутньому.

Марина Біркун, керівник художній Буринського районного будинку культури

Світлина автора.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.