Працівники культури Буринщини готуються до творчого звіту

Сьогодні, 24 жовтня 2019 року, в Буринському районному будинку культури відбулася нарада клубних працівників Буринського району та Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади). Головною темою зібрання була підготовка та проведення 15 листопада 2019 року заключного концерту ІІ етапу обласного фестивалю народної творчості «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю!», присвяченого 30-й річниці незалежності України.

Були розглянуті питання:

  1. Концепція заходу
  2. Організація виставки декоративно-ужиткового мистецтва
  3. Підбір творчих номерів

Ці та інші аспекти підготовки творчого звіту з присутніми обговорювала директор районного будинку культури Лариса Віталіївна Устинова.

Також під час наради були розглянуті і інші нагальні питання. Так, зокрема, у своєму зверненні до клубних працівників начальник відділу культури і туризму Буринської районної державної адміністрації Микола Іванович Дишковець говорив про перехід районного будинку культури, сільських будинків культури та клубів на осінньо-зимовий період, бюджетні кошти на оплату праці працівників культури району, опалення закладів, господарські витрати тощо.

Працівники клубних установ Буринщини взяли участь у обговоренні піднятих тем, висловлювали пропозиції, зауваження, доповнення, обмінювалися думками.

Марина Біркун, керівник художній Буринського районного будинку культури

Світлина Олександра Ігнатенка, керівника народної аматорської кіно-відеостудії «Формат» Буринського районного будинку культури.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.