Буринська громада вшанувала освітян

02 жовтня 2019 року у залі районного будинку культури лунали вітання для освітян громади, адже першої неділі жовтня в державі відзначається День працівників освіти, свято, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Зі сцени представників закладів освіти Буринської громади привітав міський голова Віктор Ладуха, повідомив офіційний сайт Буринської міської ради.

За сумлінну творчу працю, плідну педагогічну діяльність, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти було вручено Почесні грамоти Буринської міської ради Анні Безверхій – інструкторові з фізичної культури Буринського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 «Ромашка» Буринської міської ради Сумської області; Россу Гастіну – волонтерові Корпусу Миру США в Україні, вчителю англійської мови Буринської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 1 імені В.М.Кравченка Буринської міської ради Сумської області; Олені Чугай – директорові комунальної установи Буринської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

Обласну відзнаку цього дня в м. Суми отримував тренер-викладач з футболу комунального закладу Буринської міської ради «Буринська дитячо-юнацька спортивна школа» Роман Кондрух.

Окремо зі сцени прозвучала подяка ветеранам освітянської справи, які були присутні на урочистому зібранні. Слова вітання пролунали і від начальника управління освіти, молоді спорту, культури та туризму міської ради Віктора Домашенка.

Він також вручив Почесні грамоти управління кращим представникам закладів освіти громади.

Присутні в залі насолодилися концертом від майстрів сцени Палацу культури «Хімік» ПАТ «Сумихімпром».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.