Для маленьких буринців – калейдоскоп розваг та повчальних історій

Сьогодні, 11 вересня 2019 року, учні початкових класів міських шкіл Бурині долучилися до перегляду «Калейдоскопу шкільних історій», адже саме так називалася розважально-пізнавальна програма, яку для них презентував Буринський районний будинок культури.

Складові цього калейдоскопу - казкові, розважальні і повчальні історії, молодшим школярам допомагали складати учасники драматичного колективу, який нещодавно був створений при районному закладі культури методистом Валентиною Борщенко. Сценки про правила дорожнього руху, протипожежну безпеку, допомогу птахам узимку для дітлахів показали Юля Синенко, Ліза Семеняка, Марина Лебідь, Даня Опімах, Богдан Головченко та Олена Ларінцева.

У програму також були включені пісні у виконанні вихованців методиста Наталії Ганькіної: Вероніки Головко, Аріни Лісогор та Ані Романенко. А ще пісні глядачам подарували солістки зразкового аматорського вокального ансамблю «Шкільні роки» Катя Прядка, Настуся Кулик та Настуся Устинова(керівники Наталія Сомова та Світлана Головко). Свою порцію оплесків зірвав і зразковий аматорський ансамбль танцю «Перлина» (керівник Олена Ларінцева). Найменший глядач отримав у подарунок найбільший пиріжок. Призом глядачам став і великий іграшковий буквар.

Також в підготовці та проведенні цього дитячого заходу приймали активну участь звукооператор Дмитро Кривопишин, завідуюча художньою частиною зразкового аматорського драматичного колективу Світлана Головченко, завгосп Олександр Борка та народна аматорська кіно-відеостудія «Формат» на чолі з керівником Олександром Ігнатенком і техніком Ілоною Ігнатенко. Зрештою, над створенням «Калейдоскопу шкільних історій» працювала вся творча група районного будинку культури.

Марина Біркун, керівник художній Буринського районного будинку культури.

Світлина Ілони Ігнатенко, техніка народної аматорської кіно-відеостудії «Формат» Буринського районного будинку культури.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.