ТЕТЯНА ГОЛОВКО, заступник голови Сумської обласної ради: «Україна – це ми, це кожен з нас!»

Святкові заходи, присвячені Дню народження нашої Держави, розпочалися в Сумах 22 серпня в приміщенні Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Відбулися урочистості до Дня Незалежності України «Ти у серці моїм, Україно!».

Тут зібралися представники різних галузей господарства, на яких рівняється область. Тому керівники Сумщини й міста не тільки привітали всіх з нашим найбільшим державним святом, а й вручили відзнаки нагороди обласної, Сумської міської ради та ОДА.

Відзначено активну життєву позицію, самовіддану багаторічну працю, високий професіоналізм Почесною грамотою обласної ради - заступника голови Краснопільської районної ради Івана Гавенка, Грамотою обласної ради - головного державногоо аудитора відділу контролю у галузі промисловості, енергетики, транспорту, фінансових послуг, ЖКГ, інфраструктури та зв’язку Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Сумській області Петра Ковальова, помічника судді Зарічного районного суду м. Суми Ярославу Гапченко. Цінний подарунок отримала завідуюча аптеки №218 КП СОР «СУМИ-ФАРМ» Любов Горпенко.

Подяку обласної ради оголошено вчителю англійської та німецької мов Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Інні Кривохижій.

Вручаючи високі нагороди та вітаючи усіх присутніх з найвеличнішим святом держави, заступник голови обласної ради Тетяна Головко наголосила, що Україна – в серці кожного з нас.

–У моїй пам’яті мимоволі виникають рядки Павла Павличка: «Україно моя, Україно, я для тебе на світі живу», – відверто зізналася Тетяна Іванівна і, ледь стримуючи хвилювання, додала: - Україна – це ми, це кожен з нас! А незалежність – це мова рідна, солов’їна, українська Незалежність – це культура, традиції і наша щоденна праця! Ніколи за всю історію українці нікого не поневолювали, а лише відстоювали своє право на цій землі бути нацією.

Вона щиро подякувала землякам за сумлінну працю, згадала й воїнів честі й справедливості, завдяки мужності й самопожертві яких ми живемо.

–Я бажаю кожному з вас натхненно плекати майбутнє нашої України. Я зичу кожному козацького здоров’я, незалежності духу, миру, затишку в родинах, – наголосила Тетяна Головко. Упродовж заходу особливу насолоду своєю творчістю дарували професійні артисти театру та філармонії, аматори сцени з різних районів Сумщини, студенти Сумського вищого училища мистецтв та культури ім. Д. С. Бортнянського, юні виконавці з сумських шкіл.

У холі театру була розгорнута виставка «Мистецька скарбниця Сумщини». На ній було представлено творчі роботи майстрів ужиткового мистецтва області, вихованців Сумського вищого училища мистецтв та культури ім. Д. С. Бортнянського.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.