У Бурині пройшла вулична акція «З Україною в серці»

У рамках літньої альтанки бібліотекарі центральної публічної та центральної дитячої бібліотек міста Буринь організували вуличну акцію «З Україною в серці», присвячену Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України. Під час акції буринці та гості міста познайомилися з виставкою-інсталяцією «Нехай святиться у віках в борні здобута Незалежність».

Всі бажаючі змогли ознайомитися з літературою, присвяченою історичним фактам створення незалежної України, з національною символікою нашої Держави та іншими документи, а також новою, цікавою та яскравою літературою для дітей.

Перехожих зацікавила література про шлях нашої держави до самостійності від давнини до сьогодення, про видатних особистостей, які зробили свій внесок у цей процес. Біля виставки-інсталяції працівники бібліотек наголошували на вагоме значення державних свят у світлі неоголошеної війни.

Крім того, учасникам акції бібліотекарі вручали листівки з цікавими виразами про користь читання оригінально оформлені у кольорах державної символіки. А з метою заохочення до читання – візитівки з короткою інформацією про послуги, які надає бібліотека та адресою бібліотечних закладів.

Активний читач та друг бібліотеки Микола Верповський зняв відеоролик про перебіг подій вуличної акції, який всі бажаючі можуть переглянути на сторінці Бібліотека Бурині у соціальній мережі facebook.

Приємно, що жителі міста проявили зацікавленість до проведеного заходу, високий інтелектуальний рівень знань історії України та небайдужість до дня народження нашої Батьківщини.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.