Тетяна Головко звернулася до міського голови м.Суми з проханням врегулювати ситуацію з преміюванням призерки відкритого міського фестивалю дитячої творчості «Зоряна надія» Дар’ї Громи

Тетяна Головко, заступник голови Сумської обласної ради, звернулася до очільника міста Суми Олександра Лисенка з проханням врегулювати делікатну ситуацію з преміюванням призерки відкритого міського фестивалю дитячої творчості «Зоряна надія».

Справа полягає в тому, що учениця КЗ СОР «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей» Дар’я Грома, як один з переможців фестивалю, отримала в подарунок сертифікат на пільгову путівку до закладу відпочинку і оздоровлення в літній період 2019 року. Коли ж батьки звернулися до Сумської міської ради, то там їм відмовили, оскільки дівчинка не проживає в м. Суми. Але ж Дар’я є ученицею навчального закладу, розташованого саме у м. Суми.

Відтак мама дівчинки змушена була звернутися за допомогою до депутата Сумської обласної ради Тетяни Головко.

Тетяна Іванівна переконана, що питання має бути врегульовано позитивно, адже Дар’я Грома, як переможець престижного у місті конкурсу, не може залишитися без подарунка-сертифіката на пільгову путівку чи рівнозначної нагороди, яка є визнанням її таланту. В іншому випадку – це негативно вплине не тільки на імідж конкурсу, а й міської влади Сум.

Депутатський запит Тетяни Головко до міського голови обласного центру був одностайно підтриманий колегами на пленарному засіданні 28 сесії обласної ради, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.