Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

До всеукраїнського літературного альманаху ввійшли твори письменника Івана Житника та поетес Аліни Жаровської й Тетяни Кладько

Про альманах «Українська хвиля» інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) детально уже писав у розділі ЛІТЕРАТУРА.

Серед відомих особистостей України у ньому надруковані твори Ади Роговцевої, Юрія Мушкетика, Миколи Єрохи, Гриця Гайового, Тамари Герасименко, Анатолія Луговського, Світлани Цінько, Петра Товстухи, Ірини Козлової та інших знаних майстрів пера.

Є в збірнику й твори наших краян.

ІВАН ЖИТНИК – письменник, поет, блогер, член Національної спілки журналістів України. Народився в смт Терни Недригайлівського району. Нині живе в місті Буринь.

Автор книг «Бистрина» (у співавторстві з Віктором Осадчим), «Чорні павуки», «Біль», «Серцебиття» (у співавторстві з Наталею Брек), «Задзеркалля», «Задзеркалля-2», «Історії з життя», «Життя в оренду», «Запах скошених трав».

Автор та упорядник літературно-публіцистичних альманахів «Елегія» та «Елегія-2». Його твори надруковані в понад 10 літературних збірниках та альманахах.

ТЕТЯНА КЛАДЬКО народилася в селі Михайлівка Буринського району. Закінчила Глухівський національний університет імені Олександра Довженка, факультет філології та історії, здобула ступінь магістра.

Написання віршів – її найулюбленіше заняття, яке дає змогу відпочити душею, поділитися своїми радощами з іншими…

АЛІНА ЖАРОВСЬКА народилася в селі Червона Слобода Буринського району. Закінчила факультет філології та історії Глухівського національного університету імені Олександра Довженка. Нині живе й працює в Глухові.

Друкувалася на дитячій сторінці в газеті «Сільські вісті», літературно-публіцистичному альманасі «Елегія-2», універсальних збірках літературної спілки «Слово», літературно-мистецькому альманасі «Українська хвиля».

Загалом же до альманаху «Українська хвиля» увійшли твори літераторів з різних куточків України, Сумщини та зарубіжжя…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.