У Бурині святкували, обсипались фарбами та заряджались позитивом...

Як і анонсував інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі КУЛЬТУРА, 30 червня 2019 року в Буринському міському Павловському парку відбулося барвисте дійство, присвячене Дню молоді - Holi Fest «Молодь нашого міста». Сценарій цього свята розробив методист районного будинку культури Денис Ларінцев та підготував разом з творчим колективом.

Упродовж заходу працювали фотозона (в якій всі бажаючі мали змогу сфотографуватися біля тематичного банеру), зона аквагриму (де і дітям, і дорослим завідуюча художньою частиною зразкового аматорського театру районного будинку культури Світлана Головченко наносила малюнки на обличчя), був організований продаж фарб холі.

Складовою частиною святкового дійства був концерт молодих виконавців за участю Катерини Підлепенської, Дар’ї Скакун, Юлії Бугари, Юлії Ларінцевої, Дар’ї Громи, Нікіти Нереуцького, Яни Глови, Андрія Козиря, Олександра Іванова, Андрія Кудрявського та Віталія Корнійчука.

У процесі концертної програми також проводились конкурси на краще виконання танцю та найбільше коло друзів. Найактивніші учасники отримували подарунки. Головний конкурс цього вечора полягав у тому, щоб зробити креативне, цікаве фото і опублікувати його в Інстаграмі.

Найоригінальнішим фото, яке обрали організатори заходу і яке назбирало найбільшу кількість лайків стала світлина Жені Говорухи. За творчий підхід до участі в конкурсі Женя отримав новенький роутер.

Найцікавішим стрижнем Holi Fest стали битва фарбами холі та запалення різнокольорових димових шашок у фіналі концерту. Продовжила святковий вечір весела дископрограма.

Всі отримані кошти від продажі фарб холі та нанесення аквагриму були перераховані на лікування наших важкохворих молодих земляків: Віки Підлепенської із села Клепали та Андрія Грищенка із села Червона Слобода. Благодійні внески також збирали волонтери Катерина Івченко, Інна Ткачова та начальник Буринського бюро правової допомоги Марія Бондаренко.

Натхненниками та організаторами цього заходу стали відділ культури і туризму Буринської районної державної адміністрації (начальник Микола Дишковець) та сектор з питань молоді та спорту Буринської районної державної адміністрації (завідуючий Олексій Яровий), паркову зону та сцену для проведення фесту надала Буринська міська рада (голова Віктор Ладуха).

Спонсорами Holi Fest «Молодь нашого міста» виступили кафе «Хвилинка» (девіз закладу «Швидко та смачно»), магазин побутової техніки «Фаворит» (працює під девізом «Фаворит – купуй у професіоналів»), салон краси « Zerkalo» (основний слоган «Виглядай завжди «на всі сто»»); магазин квітів «Квіткар»(слоган магазину «Ми робимо для вас красу»); магазин «Хуторок»(основний слоган «Великий асортимент найсвіжіших продуктів»). Захід такого гатунку проводився в Бурині вперше, але, сподіваються організатори, Holi Fest завоював надовго серця присутніх, і, особливо, присутніх юних буринчан.

Марина Біркун, керівник художній Буринського районного будинку культури.

Світлина Олександра Ігнатенка, керівника народної аматорської кіно-відеостудії «Формат» Буринського районного будинку культури.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.