ТЕТЯНА ГОЛОВКО: «Поєднання влади, бізнесу та громадськості – запорука вдалого стратегічного розвитку Конотопського краю»

На базі Конотопського краєзнавчого музею імені О.М. Лазаревського за участі заступника голови Сумської обласної ради Тетяни Головко, представників обласної державної адміністрації, місцевої влади та громадськості відбулося засідання робочої групи щодо розвитку сфери креативних індустрій та туристичних дестинацій на Конотопщині, Сумщині та в Україні, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Усі присутні долучилися до обговорення питання сталого розвитку громад, їх економічного зростання шляхом підтримки проектів громадського креативного сектору. Крім того учасники робочої групи розглянули успішні практики у сфері відродження ремесел.

«Поєднання влади, бізнесу та громадськості – запорука вдалого стратегічного розвитку Конотопського краю», – зауважила Тетяна Головко.

Голова громадської організації «Конотопський центр підтримки громадських ініціатив» Інна Панченко презентувала свій проект по створенню музею під відкритим небом у вигляді етнопоселення козацької доби, який став одним із переможців національного телевізійного проекту «Нові лідери».

Тетяна Головко зазначила важливість подібних проектів для розвитку району і області та висловила сподівання, що проект Інни Панченко стане загальноукраїнським.

Про участь у проекті Інни Панченко на своїх сторінках розповідав й інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.