Буринщину знову осяяли «слобожанські зірочки»

Сьогодні, 3 червня 2019 року, Буринському районному будинку культури відбувся Відкритий районний фестиваль дитячої творчості «Слобожанська зірочка». Вже 16-й рік на Буринщині проходить цей фестиваль, до участі в якому запрошуються заклади дошкільної освіти.

Цього року на фестивальну сцену вийшли:

  1. Буринський заклад дошкільної освіти №3 «Сонечко».

  2. Михайлівський заклад дошкільної освіти «Казка».

  3. Заклад дошкільної освіти Слобідського навчально-виховного комплексу.

  4. Заклад дошкільної освіти Хустянського навчально-виховного комплексу.

  5. Черепівський заклад дошкільної освіти «Барвінок».

  6. Заклад дошкільного виховання Сніжківського навчально-виховного комплексу «Струмочок».

  7. Успенський заклад дошкільної освіти «Сонечко».

  8. Червонослобідський заклад дошкільної освіти «Малятко».

  9. Буринський заклад дошкільної освіти №2 «Джерельце».

  10. Буринський заклад дошкільної освіти №1 «Ромашка».

Церемонію відкриття фестивалю провели голова Буринської районної ради Євгеній Рябоконь та Буринський міський голова Віктор Ладуха.

Привітали учасників свята також аматори районної сцени Юлія Ларінцева і зразковий аматорський ансамбль танцю «Перлина» (керівник Олена Ларінцева) і солістки Вероніка Головко та Аня Романенко.

Фестивальне дійство включало в себе різножанрові виступи маленьких артистів. Зі сцени звучали пісні, декламувались вірші, розказувались гуморески, кружляли танці.

А на фінальному номері заклад дошкільної освіти №1 «Ромашка» запросив усіх на флешмоб, і глядачі підтанцьовували разом з юними талантами.

Ведуча заходу Олена Ларінцева оригінально презентувала кожний колектив та окремих «слобожанських зірочок».

До проведення фестивалю талановитих вихованців закладів дошкільної освіти долучилися відділ культури і туризму, сектор з питань молоді та спорту Буринської районної державної адміністрації та Буринська міська рада, надавши заходу фінансову підтримку.

Завдяки цьому всі учасники отримали дипломи, смаколики та пам’ятні подарунки.

Цього дня творчий небосхил Буринщини сяяв не просто новими даруваннями, а цілими яскравими сузір’ями талантів «слобожанських зірочок».

Марина Біркун, керівник художній Буринського районного будинку культури

Світлина Ілони Ігнатенко, техніка народної аматорської кіно-відеостудії «Формат» Буринського районного будинку культури.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.