Інна Панченко з Конотопа уже ввійшла до Топ-25 учасників всеукраїнського проекту «Нові лідери»

За результатами голосування та ретельної перевірки голосів відбірковим комітетом проекту Інна Панченко, громадська активістка з міста Конотоп, посіла 22 місце серед 274 поданих проектних заявок Вона набрала 826 голосів виборців.

Таким чином, Інна ввійшла до 25 лідерів, які далі продовжать боротьбу за реалізацію своєї національної ідеї. А ще 25 учасників обере відбірковий комітет проекту.

50 учасників вже через два з половиною тижні будуть захищати свої проекти та доводити значимість своєї ідеї у студії телеканалу ICTV – 5 хвилин презентуватимуть свої ідеї та відповідатимуть на запитання компетентних членів відбіркового комітету і ведучого.

Після цього залишиться тільки 8 лідерів, які змагатимуться за головний приз проекту «Нові лідери».

Читачі інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) сподіваються і вірять, що серед переможців проекту буде й Інна Панченко. І бажають їй успіхів.

До слова, Інна Панченко захищає ідею створення виробництва стародавніх народних ремесел України – тактильного музею-креативного хабу (коворкінгу)…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.