Ансамбль «Діксі» з Бурині виборов гран-прі…

Ансамбль «Діксі» Буринської дитячої школи мистецтв (керівник Володимир Осадчий) переміг та отримав гран-прі у номінації «камерно-інструментальні ансамблі» на регіональному конкурсі юних музикантів «Шлях до зірок». Конкурс відбувся на базі Конотопської дитячої музичної школи №1.

У конкурсній програмі взяли участь 175 учнів з 14 міст Сумської області та міста Київ у трьох номінаціях: «фортепіано», «камерн-інструментальні ансамблі» та «фортепіанні ансамблі».

Назва колективу походить від Dixieland – одного з основних різновидів традиційного джазу. У цьому стилі буринці грають єдині в області, повідомила Валентина Охріменко на сторінці «Літературно-мистецька Буринщина» в Фейсбуці.

До слова, ансамбль «Діксі» є переможцем регіональних, обласних та всеукраїнських конкурсів.

Про його перемоги на своїх сторінках розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.