ГО «Серця кіборгів» презентувала календар «Погляд майбутнього-2019» у Верховній Раді України

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках неодноразово розповідав про діяльність ГО «Серця кіборгів», яка опікується родинами загиблих воїнів в зоні АТО.

Також розповідав і про видання нею незвичайного календаря…

…У кулуарах другого поверху будинку Верховної Ради України Громадська Організація «Серця Кіборгів» представила тематичний календар «Погляд майбутнього» на 2019 рік зі світлинами 12 дітей з родин загиблих військовослужбовців в зоні проведення АТО на сході України.

«Серця кіборгів» – це громадське об’єднання, створене з метою надання всебічної соціальної, правової, благодійної та будь-якої іншої підтримки особам, які брали участь, а також сім'ям осіб, які загинули під час проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Головою ГО «Серця кіборгів» є кіборг Анатолій Свирид, позивний «Спартанець».

Організація офіційно опікується майже 400 дітьми дошкільного та шкільного віку з усієї території України, батьки яких є учасниками АТО на сході України.

До слова, з них 230 дітей – це діти з родин загиблих Героїв.

У 2017 році ГО «Серця Кіборгів» започаткувала та надалі продовжує благодійний проект «Погляд майбутнього» - календар зі світлинами дітей з родин загиблих учасників бойових дій, якими опікується організація.

Під кожною дитячою фотографією наведено вислів дитини про тата, про війну, яка забрала найдорожче та найрідніше…

У презентації календаря взяли участь діти та дружини загиблих військовослужбовців в зоні проведення АТО .

Відвідати експозицію можна до 22 березня 2019 року на другому поверсі будинку Верховної Ради України (вулиця М. Грушевського,5).

Вхід за картками акредитації.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.